Blog

Rainwater Alkali Su Arıtma Sistemleri Makaleleri

Su Arıtma Cihazı Alacaklara Tavsiyeler

Su Arıtma Cihazı Alacaklara Tavsiyeler

“Su arıtma cihazı tavsiye” diye internete yazıp aratıldığında karşımıza artık milyonlarca su arıtma cihazı markaları ve modelleri çıkmaktadır. En iyi su arıtma cihazını almak için belli başlı unsurları bilmek gerekir. Bu yazımızda siz okurlarımıza yani su arıtma cihazı tavsiyelerde bulunacağız.

 

Su Arıtma Cihazına Sahip Olmak İsteyenlere Tavsiyeler

Su Seviyenize Uygun Su Arıtma Cihazı:

Evinize, işyerinize verilen suyun TDS seviyesi, sertlik ve tuzluluk açısından yüksek olması durumunda RO sistemine sahip su arıtıcıları, eviniz için en iyi seçenektir. RO, 0.0005 mikron gözenek boyutuna sahip olan bir yarı geçirgen membrana sahiptir. Bu tür küçük gözenekler, en az çözünmüş tuz ve metali kaldırabilir. Eve gelen suyun yumuşak olduğu ve izin verilen sınırın altında TDS'ye sahip olanlar için, karbonla çalışan filtreler iyi çalışabilir. Bu nedenle, suyunuzun TDS seviyesi kontrol edilerek gerçekten bir RO su arıtıcıya ihtiyacınız olduğundan emin olun.

İçme Suyundaki Kirleticileri Giderecek Filtreye Sahip Olması:

Bakteri, nitrat, çözünmüş böcek zehri ve kurşun, suda bulunan sağlığa etken bulaştırıcı maddelerdir. Suda bulunan kirletici maddelerin miktarı herhangi bir laboratuvarda test edilebilir. Evinizdeki, işyerinizdeki su; mikrop ve kirleticilerle yüksekse o zaman UV tabanlı bir RO filtreleme akıllı bir seçim olabilir. UV etkisi suyun filtrasyonunu yapar ve bakterilerin ve virüslerin hücrelerine nüfuz ederek çoğalma yeteneklerini yok eder. Bu organizmalar çoğalmaz ve sonuçta ölürler. RO filtreleme, bu ölü mikropları ve kirleticileri sudan çıkarır ve suyu tüketim için uygun hale getirir.

Su Arıtma Cihazının Sertifikaya Sahip Olması:

Bir filtrenin belirli bir kirleticiyi kaldıracağından emin olmak için, filtrenin o madde için NSF sertifikasına uygun olup olmadığına bakmalısınız. NSF International, sektör için standartlar geliştiren kar amacı gütmeyen bir test laboratuvarıdır.

Depolama Kapasitesi:

Dikkate alınması gereken önemli faktörlerden biridir. Ailenin talebini karşılamak için yeterli depolama kapasitesine sahip bir su arıtıcı satın almanız gerekir. Su arıtıcıların çoğu saflaştırılmış içme suyunu depolamak için bir depolama tankı ile birlikte gelir. Küçük bir aile için, 5-7 litrelik bir su arıtıcısı idealdir. Otomatik su temizleyicileri, depolama tankındaki su seviyeleri düştüğü anda filtreleme işlemine başlarlar. Ailenizin orta veya büyük olması halinde, 10 litrelik bir depolama tankını seçebilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı Markasının Güvenilirliği:

Artık her türlü su arıtma cihazı markaları piyasada mevcuttur ancak tüm markalar en iyi kaliteye sahip değildir. Doğrudan ailenizin, çalışanlarınızın sağlığıyla ilgili olduğundan, ürünün kalitesinden ödün vermemelisiniz. Kalitesi garanti olsun diye marka güvenirliliğine ve sahip olduğu sertifikalara mutlaka bakın.

Su Arıtma Cihazını Satın Almadan Önce Karşılaştırma:

Listeye aldığınız su arıtma modellerini ve markalarını spesifikasyon, özellikler, fiyat, kalite, sertifikalar, incelemeler vs. ile karşılaştırmalısınız.

Satış Sonrası Hizmet:

Bir su arıtma cihazı satın alırken dikkate alınması gereken önemli hususlardan biridir. Tüm markaların en iyi satış sonrası hizmetine sahip olmaması ve temizleyicinin zamanında bakım ve servis alması gerekir. Bu nedenle satın almadan önce, tam destekli bakım hizmeti sağlayan, güvenilir su arıtma cihazı markaları seçin.

Su arıtma cihazı tavsiye arayanlar için bu seçeneklere dikkat ettiklerinde doğru su arıtma cihazını tercih edebilirler.

Sitede Ara

7/24 Kesintisiz Hizmet

7/24 Kesintisiz Hizmet

Her türlü teknik sorun ve taleplerinize tek bir numarayla "444 04 20" Rainwater iDrink Müşteri Hizmetlerinden 7/24 kesintisiz ulaşım imkanı. 

Kartuş değişimi, teknik arıza gibi taleplere 5 saat içinde yerinde çözüm ve Sigorta Desteği

İster Dönüştürün İster Değiştirin

İster Dönüştürün İster Değiştirin

"Eski Sebilinizi İsterseniz Dönüştürelim İsterseniz Yenisini Verelim"

Markası, modeli ne olursa olsun mevcut sebilinizi Rainwater iDrink Arıtma Sistemine bağlayabilir ya da farklı ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek yeni sebil teknolojilerini kullanımına sunabiliriniz.

İletişime Geçin
Eylem Çağrısı Logo

Bayilik / Teknik Servis / Çözüm Ortaklığı

Türkiye'nin Alkali Su'da 1 Numaralı Sistemi için Bayimiz, Teknik Servisimiz veya Çözüm Ortağımız olmak isterseniz, sizleri bekliyoruz.

10 Yıl Garanti (2+8)

10 Yıl Garanti (2+8)

En İyi Fiyat + Orjinal Yedek Parça Garantisi

En İyi Fiyat + Orjinal Yedek Parça Garantisi

Maksimum 3 Saatte Servis Desteği, Geçici Cihaz Temini

Maksimum 3 Saatte Servis Desteği, Geçici Cihaz Temini

Koşulsuz 100 Gün İade Garantisi

Koşulsuz 100 Gün İade Garantisi

24 Saat Call Center Desteği

24 Saat Call Center Desteği

Su Basma Riskine Karşı 10 Yıl Sigorta

Su Basma Riskine Karşı 10 Yıl Sigorta